Samarreta commemorativa en honor dels cinc anys del nostre estimat pont dels bolardos. Edició limitada d'una de les peces més característiques de l'arquitectura targarina. 100% cotó ecològic de proximitat.

Explica la llegenda que durant anys els targarins s'han refugiat darrere d'aquests cilindres de material plàstic contra qualsevol amenaça. La seva forma fàl·lica d'escassa rigidesa ens transporta a la masculinitat fràgil dels valents soldats targarins que van protegir la ciutat de violentes riuades o d'envejosos cerverins. La seva valentia va formar els pilars de la societat targarina actual tal com la coneixem.

Sobre l'arquitecte, l'únic que sabem és que va idear aquest disseny diàfan mentre sortia de la inauguració de la fira del teatre a la recerca de creuar el riu per a bescanviar un fomentí en un llauner il·legal de l'altra banda del riu. Gràcies als pressupostos participatius, aquest visionari col·locat amb drogues de disseny va poder realitzar els seus somnis. Somnis que encara gaudeixen els habitants de Tàrrega.

Reserves -> https://bit.ly/32GEoCO