Preguntes freqüents


1. On es fa?
El MemeFest és un festival d’humor i cultura fet íntegrament a Tàrrega. És localitzarà ens els espais de Plaça de les Nacions, Mercat Municipal....

2. S’ha de pagar?
Lo MemeFest combina actes gratuïts i d’altres de pagament. Els que són de pagament són els monòlegs i la projecció de la pel·lícula “La Vida de Brian”. La resta d’activitats són obertes al públic, però per tal de poder tirar endavant aquesta iniciativa cal no sols el suport moral del públic, si no que també el financer. Així que si vols que aquest projecte segueixi creixent pots obtenir el Pack Memecenes amb el qual tindrás accés privilegiat a totes les activitats i altres sorpreses, però sobretot ajudaràs a fer més gran Lo Memefest.

Preu Entrada Monòlegs: ENTRADES ESGOTADES!
Preu Bikini + Invitació La Vida De Brian: 5 euros (Divendres 11 d’octubre 22.30h - www.agratickets.cat)
Preu Crispetes + Invitació La Vida De Brian: 5 euros (Divendres 11 d’octubre 22.30h - Cinemes Majèstic)
Preu Memecenes: 15 euros (Entrada Monòlegs + Consumició + Entrada Cine + Bikini, consumició i crispetes + Rajola Commemorativa + Acreditació VIP + Accès al BackStage + Moltes sorpreses més...) PACKS MEMECENES ESGOTATS!


Compra les entrades pel cine a www.agratickets.cat

3. Hi ha límit d’assistents en les diferents activitats?
Pràcticament totes les activitats que es fan són obertes a tot el públic. Únicament les activitats de ‘Taller d’humor i improvisació’ i la Projecció de “La Vida de Brian” estan limitades a 20 i 333 persones respectivament.

4. És apte per a tots els públics?
En general totes les activitats són aptes per a grans i petits, l’únic requisit és tenir ganes de riure i passar-s’ho bé.
La Nit dels Monòlegs queda limitada a majors d’edat (+18).

5. Puc portar menjar i beure de casa?
Aquesta és una activitat que necessita el suport de totes per seguir creixent és per això que es disposarà d’un servei de barra en les diferents activitats, ja sigui a la Soll o en el Mercat Municipal, i també hi haurà la Bikinada Popular el divendres a la nit.

6. Com puc col·laborar amb el Memefest?
Adquireix el Pack Memecenes i sigues mecenes d’aquest festival i alhora tingues accés a totes les activitats.
Si vols col·laborar mitjançat publicitat o d’altres formes contacta amb nosaltres a lomemefest@gmail.com

Serveis

 
1. Servei de barra
La gran majoria d’activitats comptaran amb servei de barra.

2. Aparcament
La ciutat de Tàrrega compta amb amplis espais d’aparcament al centre que són molt pròxims a les localitzacions on es realitzen les activitats.

3. Accés per a persones amb mobilitat reduïda
L'accés a qualsevol dels espais està adaptat per tota persona.

4. Celíacs i Vegetarians
Es comptarà amb cervesa sense gluten i en la Bikinada hi haurà bikinis sense gluten i bikinis vegetarians.
 

Consells pràctics

 
1. Medi Ambient
Des d’Agrat som conscients de l’impacte ambiental que té qualsevol activitat, per tant intentem reduïr al màxim els residus però alhora, necessitem un cop de mà de tot el públic assistent, és per això que demanem que portis el teu got reutilitzable de casa i així reduir notablement el nostre impacte ambiental.

2. Compromís i Responsabilitat Social
Les activitats són obertes a tots els públics és per això que des d’Agrat ens guardem el dret d’admissió per aquelles persones que tinguin actituds sexistes, racistes o LGTB-fòbiques.
S’exigeix respecte front totes les persones.

3. Ordre i Seguretat
L’activitat de clausura, la Festa Final, comptarà amb seguretat privada.