Administrador dels comptes humorístics de Postureig de Lleida. Dinamitzador solidari emmascarat. #Lleidatanament i #Ponentinament "animorat" de l'oest de Catalunya.
El Sr. Postu és el pseudònim de l'administrador dels comptes de Postureig de Lleida, un noi lleidatà que protegeix el seu anonimat amb un barret de l’Aplec del Caragol i una màscara de l’Spiderman. Un postureta enamorat de la seva terra!
Postureig de Lleida són un conjunt de comptes en les xarxes socials que es riuen del postureig (tot allò que es fa més per imatge o per les aparences que per una veritable motivació) o d’altres formes de comportament, posant el focus d’atenció a la província de Lleida, a més de dur a terme diverses accions solidàries i d’altres que volen promoure la parla, els costums i el territori de Ponent. Això s’aconsegueix amb la publicació de textos curtets, humorístics, emotius o sarcàstics, que càpiguen en un tuit; amb redaccions més llargues; amb enllaços interessants, fotografies o mèmes (conjunt d’imatge i text), creats, majoritàriament, pel Sr. Postu, l'administrador d'aquests comptes. Els posts els fa a partir d’ocurrències seves o amb el que els #PostuFans (seguidors dels comptes) li envien.