Lo Memefest

La quarta edició de Lo Memefest - Festival de l’Humor de Ponent se celebrarà a Tàrrega del dimecres 5 al dissabte 8 d’octubre.

Un festival que ha superat totes les expectatives en les edicions anteriors i que aspira a convertir-se en el referent mundial de l’humor i els mems.

Mentre els amics i familiars dels organitzadors esperen que se’ls hi rebaixin els fums, enguany s’ha preparat una edició on es retrà homenatge a Plats Bruts, una de les sèries d’humor catalanes més icòniques que va finalitzar tot just fa 20 anys. S’emetran els 3 millors capítols al cinema i hi haurà sorpreses relacionades amb aquesta sitcom protagonitzada per Joel Joan, Jordi Sánchez, Mònica Glaenzel, Lluís Villanueva, entre d’altres.

A més a més, l’edicó d’enguany comptarà amb el show de ‘La Ruina’ al Teatre Ateneu, un dels podcasts d’humor més escoltats, hi haurà nit de monòlegs amb els millors humoristes catalans, es farà una ‘Rostida’ a Twitch en col.laboració amb La Fera, s’estrenarà un espectacle d’improvisacions, es farà una exposició itinerant sobre conspiracions targarines, es debatrà sobre què fa riure als catalans, hi haurà un taller sobre com es fa l’APM i, fins i tot, es celebrarà la Primera Fira del Planxat.

I tu, et perdràs Lo Memefest?

 

Programació


ENTRADES

Aconsegueix les teves entrades per a tots els espectacles de Lo Memefest i no et quedis sene.
Aquí tota la info
aquí
 

Organitza