Programació
Sin categoría
Dimarts 8
Dimecres 9
Dijous 10
Divendres 11
Dissabte 12
Tots els dies
Sin categoría
Dimarts 8
Dimecres 9
Dijous 10
Divendres 11
Dissabte 12
Inauguració exposició ‘Allò difícil’
de Flavita Banana
Dimarts, 08 octubre 2024   -   19:00 h.
Lloc: Sala Marsà
Preu: Gratuït

Flavita Banana és una una de les il·lustradores més reconegudes de l’actualitat i ens ofereix un recull de les seves vinyetes preferides per complicades, burres o políticament incorrectes. Durant la inauguració, ens comentarà les seves creacions que toquen temes com el suicidi, la família, l’humor absurd o més coses que hi ha qui no les entén, però que ella explora i explota.

Horaris exposició:

De dimarts 8 a divendres 11, de 19 h a 21 h.
Dissabte 12 i diumenge 13, de 12 a 14 h i  de 19 h a 21 h
De dijous 17 a diumenge 20, de 19h a 21h
Dissabte 19 a diumenge 20, de 12h a 14h

+
Xerrada ‘Tòpics de l’humor (gràfic)’
amb Flavita Banana, Sergi Moreso i Matías Tolsa
Dimarts, 08 octubre 2024   -   20:00 h.
Lloc: La Soll
Preu: Gratuït

Debat obert on parlarem dels aspectes relacionats en el procés creatiu, la influència de l’entorn i l’evolució de l’art en els humoristes. Què ens fa riure i què no? Quins són els límits? Quines influències positives i negatives tenen els artistes? Com està evolucionant la manera de fer humor? En definitiva, una conversa on parlarem de tot i de res, centrant-nos en aquells aspectes que més ens vinguin més de gust de parlar, des de la perspectiva de l’humor (gràfic).

+
Conferència ‘Riure per no plorar?
Humor i Salut Mental’ amb @Occimorons
Dimecres, 09 octubre 2024   -   11:00 h.
Lloc: Ateneu Tàrrega
Preu: Només per alumnes

Conferència als alumnes de 4t d’ESO de Tàrrega i la comarca a càrrec de Pablo Rodríguez Coca. Psicòleg, dibuixant de còmic i conegut a les xarxes socials com a @occimorons. Amb més de 300.000 seguidors, s’ha fet popular per parlar sobre la salut mental gràcies al seu estil proper i fresc, a la vegada que sensible i rigorós. Pot ser l’humor una eina clau per al benestar emocional?

+
Improssible 2.0
Dimecres, 09 octubre 2024   -   21:30 h.
Lloc: Plaça de les Nacions
Preu: Gratuït. Prioritat per als Memecenes.

Show sonat a càrrec dels alumnes que hauran participat en el curs d’improvisacions que tindrà lloc les setmanes prèvies del festival organitzat per Cruma. Un especialista en la matèria ensenyarà les claus per fer brillar l’humor quan menys t’ho esperes i en les situacions més surrealistes. 

Si està interessat en participar, contacta a hola@crumataller.com

+
Correbars La Nit del Tururut
Dijous, 10 octubre 2024   -   19:30 h.
Lloc: Itinerant per bars ciutat (Inici a La Soll)
Preu: Gratuït. Prioritat per als Memecenes.

Vet aquí que una vegada, un targarí intrèpid va anar a veure món i va poder ser testimoni d’una gran festa plena de música i bestiari català. “Carai, que bonic que és això” va pensar, garratibat. “I si fem el mateix a Tàrrega?”. I així nasqué la vertadera nit més boja de la ciutat.

Enguany, els artesans del mem us presenten el ¿simpàtic? homenatge a l’homenatge de la Patum de Berga. Acompanyeu-nos a la nostra paròdia popular mentre proveu les millors viandes de les posades targarines. Birra també n’hi haurà per l’entrenyable correbars per bars de la ciutat.

+
Podcast L’Arrabassada
Dijous, 10 octubre 2024   -   21:30 h.
Lloc: Local de Socis de l’Ateneu
Preu: Gratuït

L’Arrabassada, el pòdcast que es passa de frenada, aterra a Tàrrega de la mà de tres revolucionaris de Nou Barris: Marc Lesan, l’Oriol Lapeira i l’Iñaki Sola. Sense miraments ni pèls a la llengua, debatran sobre diversos temes de l’actualitat més candent. Aprepareu-vos i cordeu-vos el cinturó que venen curves.

+
Taller LGBTQ+ de ceràmica inclusiva amb @juegodelitronos: Respecte i consciència online per a LARPers i Skizos.
Divendres, 11 octubre 2024   -   19:30 h.
Lloc: La Soll
Preu: Gratuït. Prioritat per als Memecenes.

Arnau Garcia “@juegodelitronos” imparteix un taller molt especial en el que a través de la ceràmica i el poder de l’amor aprendrem a navegar per l’ecosistema de les xarxes socials d’una forma més generosa, conscient i respectuosa amb tota la pila de su*normals que hi podem trobar. Metaironia, nova sinceritat i bullying online 101.

+
Sopar Celebració de l’Any del Drac xinès
Divendres, 11 octubre 2024   -   21:00 h.
Lloc: La Soll
Preu: Pack Memecenes (Inclou rotllet de primavera amb arròs 3 delícies + regal del Nicolau + beguda)

Celebrem l’Any del Drac xinès amb un menú clàssic del país asiàtic: rotllet de primavera amb arròs 3 delícies. Els joves del CAU ens transportaran als sabors de la Xina i commemorarem un any que, segons el calendari llunar, augura canvis significatius, innovació i avançaments. Tot el contrari que Lo Memefest. 

+
‘Vaques Flaques’ amb Marc Sarrats
Divendres, 11 octubre 2024   -   22:30 h.
Lloc: Teatre Ateneu
Preu: 12 euros o Pack Memecenes.

Sequera, inflació, pandèmia, ultradreta, precarietat, conspiranoia, periodisme… A la societat se li estan fent bola les crisis i sembla que l’única sortida es troba en l’individualisme o la droga, o la suma de les dues coses, és a dir, fer birra artesana. 

El Marc Sarrats no és el superheroi que el món mereix, ni potser el que necessita, però és el que hem trobat i ve a proposar-nos maneres d’encarar l’Apocalipsi, o, molt pitjor, tot el que passi mentre aquest no arriba.

+
Vermut-debat ‘Les Teresines’
amb Mont Plans, Jordi Milán, Oriol Puig Taulè i @teresinologia
Dissabte, 12 octubre 2024   -   12:30 h.
Lloc: La Soll
Preu: Gratuït. Prioritat per als Memecenes.

Taula rodona amb Mont Plans, actriu i Teresina; Jordi Milán, director de La Cubana i creador de Teresina S.A.;  Oriol Puig Taulè, periodista i teresionòleg de referència; i @teresinologia, instagram de referència de les Teresines, moderada per la guionista i periodista Marina Rúbies. Retrem homenatge a ‘Les Teresines’, una sèrie emesa a TV3 l’any 1992 i que avui dia encara és vigent pel seu costumisme, encant i carisma de les protagonistes. Un retrat profund de l’imaginari català recent que tant es podria veure amb el teu amant, les teves amigues o la teva iaia.

+
Projecció ‘Teresina S.A.’ + Concurs de Teresines
Dissabte, 12 octubre 2024   -   17:30 h.
Lloc: Cinemes Majèstic (aforament limitat)
Preu: 5 euros, Pack Memecenes o gratuïta si vens disfressada de Teresina

Un, dos, tres. Som les Teresines, les més bones veïnes, que poguéssiu a una escala trobar! Emetrem tres dels capítols de la mítica sèrie de TV3, estrenada l’any 1992 i que encara és vigent. Podràs votar els capítols que emetrem a l’Instagram de @lomemefest!

I el mateix dia, concurs de la millor teresina! Si vens al cine disfressada de Teresina, tens entrada gratuïta! I la millor guanyarà el premi del llibre ‘Vida de Teresina: Biografia autoritzada de les Teresines!’.

+
La nit dels monòlegs
Dissabte, 12 octubre 2024   -   22:30 h.
Lloc: Mercat Municipal (Aforament limitat)
Preu: 12 euros o Pack Memecenes.

Deixa’t emportar pels monologuistes més preuats del moment en la nit àlgida de l’humor a Lo Memefest. Stand Up fresquet, àcid i amb una bosi de mala llet que ens ajudaran a passar millor el 12 d’octubre.

La Prados
Miguel Campos
Maria Lyona
Arnau Garcia
La Missjones
Marc Oliva
Presenta: MC Donatello

+
La Memefesta
Dissabte, 12 octubre 2024   -   01:00 h.
Lloc: Mercat Municipal
Preu: 12,5 Euros

Tirem la casa per la finestra amb un cartell amb el que somiarien a les sales més undergound del país. No sabem com ho hem aconseguit però prepara’t per vibrar amb:

La Élite (01.15h)
Ypnosi Fecal (02.30h)
PD Xena (03.30h)

*Aquestes entrades només es podran aconseguir en aquest enllaç de DICE, no entren amb el pack Memecenes.
**Després de La Élite, entrada gratuïta.
***Només per a majors de 18 anys.

+
Artistes convidats
Marc Sarrats
Flavita Banana
La Prados
Miguel Campos
Maria Lyona
Arnau Garcia
La Missjones
Marc Oliva
Mont Plans
Jordi Milán
Oriol Puig Taulé
Occimorons
L'Arrabassada
Sergi Moreso
Matías Tolsa
La Élite
Ypnosi
Pd Xena
Entrades a la venda →
Organitza
Col·labora